Son kararnameyle Adana’nın Kozan ilçesine atanan Şafak Gürçam için verilen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. İlçede görev yaptığı süre içerisinde Karasu’da yaşayan yerli ve yabancı herkesin sevgisini kazanan Kaymakam Şafak Gürçam, alışılagelmiş idarecilik anlayışına yeni bir boyut katmış ve herkesi kucaklayarak bir yönetim anlayışı sergilemişti. Görev yaptığı süre boyunca İlçeye önemli katma değerler kazandıran Gürçam, katılımcı yönetim anlayışı ile Karasu’ya büyük projeler gerçekleştirdi. Uzlaşmacı yapısıyla dikkat çeken Kaymakam Gürçam’ın veda konuşması yaparken duygulandığı gözlerden kaçmadı.

Onuruna verilen veda yemeğinde konuşan Gürçam, “Beş yıldan fazladır Karasu’da görev yaptım. Bu zaman zarfı içerisinde acı tatlı günlerimiz oldu. Ancak kimseye kızgın ve dargın değilim. Burada olan olmayan tüm vatandaşlarıma hakkım helal olsun. İstemeyerek bile olsa kalbini kırdığımız arkadaşlarımız varsa onlar da hakkını helal etsinler. Bunu bilmenizi isterim, ben hangi ilçede görev yaparsam yapayım Karasu’dan gelen herkese kapım sonuna kadar açık olacaktır. Burada bulunan ve bulunamayan tüm arkadaşlarıma, tüm kardeşlerime böyle bir gecede beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Gürçam’a katılımcılar tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı Püskül ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun eşi Tülin İspiroğlu da KARGEM tarafından yapılan hediyeyi Kaymakam Gürçam’ın eşine verdi./ Mehmet KARAKAŞ