İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını teslim alarak göreve başlayan Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret ederek tebrik eden ve başarılar dileyen Arfiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, “Göreviniz hayırlı olsun. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.

“Modern bir Arifiye’nin inşası için gece gündüz çalışacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakullukçu, “Arifiye’nin ilçe olduğu 2008 yılından bu yana ilçedeki tüm kurum ve kuruluşların iş birliği ve uyum içerisinde çalışması ile birçok güzel proje hayata geçirilerek, Arifiyelilerin hizmetine sunuldu. Arifiye, vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap veren modern bir kent olma yolunda hızla ilerledi. Yaptığımız imar çalışmalarının sonucu olarak da son yıllarda hızla göç alan bir ilçe konumuna geldik” dedi.

Arifiye’nin yeni dönemde daha büyük hizmetlere kavuşacağını vurgulayan Başkan Karakullukçu, “İlçemiz her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe. Doğal olarak da günün şartlarına göre ihtiyaçlar ve talepler değişiyor. Biz de bunun bilincinde hareket edecek ve yeni yatırımlarımızı sırası ile halkımızla, kurumlarımızla istişare ederek hizmete dönüştüreceğiz. Eksiksiz modern bir Arifiye’nin inşasında vatandaşlarımızın ve siz değerli bürokratlarımızın katkısı sayesinde doludizgin yatırım seferberliği gerçekleştireceğiz. Halkımızın bize vermiş olduğu bu anlamlı görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.