Kocaeli’ne bağlı Kartepe İlçesi Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti. 

Başkan Yardımcıları Zafer Arat ve Bali Holat ile birlikte Erenler Belediyesini ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Erenler İlçesine böylesi güzel bir Belediye Binasını kazandırdığı için Başkan Öztürk’ü tebrik etti. Karabalık; “Erenler ilçesindeki vatandaşların gönlünde taht kurduğuna inandığım Cavit Başkanı kutluyorum. Vatandaşın hizmetine sunduğu belediye hizmet binası çok güzel olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten son derece memnun kaldığını belirten ve Kartepe’ye yeni belediye hizmet binası yapmayı düşünen Karabalık’aBelediye Binasını gezdiren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk bina hakkında bilgiler verdi ve Kartepe’ye yapılması düşünülen yeni hizmet binası için de tavsiyelerde bulundu. Öztürk, “Yeni Belediye Binamızı ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a ve Başkan Yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman birlik beraberlik içerisindeyiz ve bir aile gibiyiz. Hizmet etmek bana gurur veriyor ve bu kalıcı eseri Erenler’e kazandırmaktan gurur duyuyorum” dedi.