Iğdır ve Mardin’e kardeşlik köprüsü kuran AK Parti Sakarya Kadın Kolları, bölgede terörden etkilenen ve mağdur durumda olan ailelere yönelik yardım malzemeleri gönderdi.

Daha önce Iğdır ve Mardin illerini de ziyaret eden AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, buraya giderken her ile 1’er tır yardım malzemesi ve kuru yiyecek götürmüştü. Şimdi ise yine Iğdır’a 1 tır giyim eşyası ile Mardin’e de 1 tır dolusu yatak yardımında bulunuldu.

Kızılay Sakarya Şubesi ve Belediye Başkanlarının da destek olduğu kampanya ile ilgili görüşlerini açıklayan AK Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Kardeş illerimiz olarak belirlenen Iğdır ve Mardin’de yaşanan sıkıntıları daha önce yerinde görmüş ve Sakarya olarak neler yapabiliriz konusunda çalışma başlatmıştık. Daha önce iki ilimize ayrı ayrı olmak üzere toplamda 2 tır dolusu yiyecek ve giyim eşyası ve de sağlık ürünleri götürmüştük. Devamında ise Kızılay Sakarya şubesi ile koordineli olarak ve de Belediye Başkanlarımızın eşlerinin desteği ile yine her iki ilimize 1’er tır dolusu yardım malzemesi gönderdik. Bu yardımlaşma örneğinde bizlere destek veren Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Süleyman Dişli ve eşi Fatma Dişli Hanıma, Erenler Belediye Başkanı Sayın Cavit Öztürk ve eşi Ayşe Öztürk hanıma, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve eşi Dilek Püsküllü hanıma, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve eşi Nurten Yılmazer’e, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve eşi İlknur Akcan hanıma, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki ve yönetimine ve tabi ki tüm teşkilatıma teşekkürlerimi sunuyorum. Dileğim odur ki orada mağdur olan ailelerimizin bir nebze de yaralarına merhem olabilmek” dedi.