Başkan İspiroğlu, “İlçemiz için, gerek hazırladığımız projeler olsun, gerekse mahallelerimizin ihtiyaçları olsun, vatandaşlarımızda sürekli irtibat halindeyiz. Hazırladığımız plan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirmekteyiz” dedi.
Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni hastane önü başta olmak üzere ilçenin birçok alanında yol bakım ve onarım çalışmalarını başlattı. Çalışmalar kapsamında hava koşullarından sebep deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışmaları kapsamlı şekilde devam ediyor.



Toz ve çamura yerinde müdahale
Yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Başkan İspiroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Aşağı Aziziye Mahallemizin hastane çevresinde yer alan bölgede yol çalmalarımız devam ediyor. Karasu Devlet hastanesinin faaliyete geçmesiyle birlikte, hastanenin olduğu mahallemizde nüfus sayımız arttı. Bu bağlamda, kış aylarında bölge halkımız belirli sıkıntılar yaşamaya başlamıştı. Mahallemizin talebi üzerine burada kapsamlı bir çalışma ve buna bağlı olarak ilçe genelinde yol bakım-onarım çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmaları en kısa zamanda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Çalışmaların öncelikle mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”