Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve kalabalık davetli topluluğunun katıldığı gecede Karadeniz MTAL öğrenci ve öğretmenleri davetlilere güzel bir gece yaşattılar.

Okul Müdürü Canan Başaran öncülüğündeki Karadeniz MTAL Ailesi tarafından hazırlanan gecede, edebiyat dünyamızın ünlü şairlerinin şiirleri ve halkımızın beğeniyle dinlediği birbirinden güzel şarkılar başarıyla seslendirildi.

“Şiirlerle Şarkılarla Biz” etkinliğini beğeniyle izleyen Kaymakam Aziz Mercan, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, mazbatasını aldıktan sonra ilçesindeki ilk programa katılan Karasu’nun yeni belediye başkanı İshak Sarı sahneye çıkarak gecenin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri ayrı ayrı tebrik ettiler.

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, gecenin onur misafirlerinden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Salonu dolduran davetlilerin alkışlarıyla beğenilerini ifade ettiği gecenin sonunda protokol üyeleri ile programda görevli öğrenci ve öğretmenler günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.