Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hava şartlarının elverişli olmasıyla birlikte çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirterek; Kültür Caddesi 611 No'lu sokak, Yunus Mahallesi ve Vatan Caddesi 637. Sokakta Asfalt yama, Kabakoz Mahallesi 809. Sokakta sıra asfalt çalışmaları yaparken, 154. Sokak ve 611 nolu sokakta da kilitli parke çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ettiler.

“5 bin m2 kilitli parke”

Kabakoz Mahallesi ve TOKİ konutlarının bulunduğu Aziziye Mahallesi'nde başlatılan kilitli parke çalışmalarının önemli bir bölümünün tamamlandığını belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Kabakoz Mahallesi ve TOKİ konutlarının bulunduğu alanlarımızda önemli bir çalışmayı başlatıp, büyük bir çoğunluğunu tamamladık. SASKİ’nin yaptığı altyapı çalışmalarının ardından, özellikle TOKİ konutları girişinde büyük deformeler oluştu. Bahsettiğimiz bu iki alan üzerine yaklaşık 5 bin m2 kilitli parke taşı döşeyerek bu sorunu ortadan kaldırdık. İç bölümlerdeki altyapı çalışmalarının bitimiyle birlikte üst yapı ve çevre düzenleme hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Mevsim şartlarının çalışmalara elverişli gitmesi ile birlikte hizmetlerini hızlandırdıklarını ifade eden Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Karasu'da vatandaşlarımızın arzu ettiği ve beğeneceği kalitede ki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Şuanda ekiplerimiz ilçemiz farklı noktalarında yol açma, yama, sıra asfalt, yol genişletme, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Temel amacımız cennet ilçemiz Karasu’yu, herkes için yaşanabilir ve daha modern bir kent yapmak. Ekiplerimizin titiz çalışmalarıyla birlikte yürüttüğümüz bu hizmetler doğrultusunda hedeflediğimiz amaca ulaşacağımız kanaatindeyim” şeklinde açıklamalarda bulundu.