Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu’da inşa çalışmalarının sürdürüldüğü Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile daire başkanlarının eşlik ettiği ziyarette Başkan Toçoğlu, görevlilerden bilgiler aldı, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Toçoğlu, 2018 yılı içerisinde Karasu SGM’nin tamamlanarak hizmete sunulacağını müjdeledi.

SGM yükseliyor

Başkan Toçoğlu, “Karasu Aşağıincilli Mahallesi’nde inşa çalışmalarını başlattığımız Sosyal Gelişim Merkezimiz hızla yükseliyor. Binanın kaba inşaatı ve tabliye döküm işlemlerimiz sürüyor. 1. kat kolonlarımız tamamlandı. İfade ettiğimiz gibi inşallah yıl içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak Karasu’ya modern bir merkez hediye etmiş olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Karasu’ya yakışan proje

Sosyal Gelişim Merkezleri halkasına bir yenisini daha eklemenin heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “5 bin metrekarelik alan üzerine inşa ettiğimiz merkezimizde, SAMEK sınıfları, kafeterya, çok amaçlı salon, seminer salonu, teknik ofisleri 250 kişilik konferans salonu, derslikler ve yeşil alanlar yer alacak. Mimari yapısı ile de dikkat çeken merkezimiz, Karasu’ya çok yakışacak. Gençler, çocuklar, kadınlar kısacası 7’den 70’e Karasu bu merkezde buluşacak. Tüm vatandaşlarımıza en güzel hizmet sunulacak” ifadelerini kullandı.