Bayramlaşma programına İlçe Protokolü, Kamu Kurum ve Kuruluş Yetkilileri, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programı sonrası açıklama yapan Karasu Kaymakamı Aziz Mercan; “İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizle birlikte her sene düzenlenen bayramlaşma programımızı bu yılda düzenledik. Karasulu tüm hemşerilerimizin, Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise; “Sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Her sene olduğu gibi bu sene de ilçe protokolümüz ve halkımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Bu vesileyle, sevgili Karasulu hemşerilerimin, bütün kamu kurumlarında çalışan mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, şehit yakınları ve gazilerimiz ile değerli basın mensuplarının Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

Karasu Kent Parkta başlayan bayramlaşma programı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek tamamlandı.