Rüstem Keleş, “Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın katımlıyla Karapürçek ilçemiz için hazırladığımız içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu projesinde hat montaj töreni ile çalışmalara başladık. Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallemize 33 milyon liralık yatırım yaparak ilçelerimizin altyapı geleceğini garanti altına alıyoruz. Ekiplerimiz 6 farklı noktada içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarını sürdürüyor. Projemiz ilçelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


 
“Çalışmalar hızlı başladı”
SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geçtiğimiz Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde 22 altyapı projesini vatandaşlarımızın hizmetine aldık. Şehrimizin birçok noktasında da dev projelerimizin inşası sürüyor. Karapürçek ilçemiz ve Akyazı’ya bağlı Küçücek Mahallemiz için önemli bir projeyi hayata geçirdik. Bölge için 128 kilometre içmesuyu hattı, 80 kilometre kanalizasyon hattı ve 4 kilometre yağmursuyu hattı inşa ediyoruz. Ekiplerimiz Karapürçek’te 2 ve Küçücek Mahallemizde 4 ayrı noktada çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah hızlı bir şekilde projemizin tamamlanmasıyla Karapürçekli hemşerilerimiz içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyunda hiçbir sorun yaşamayacaklar” ifadelerini kullandı.


 
“İki ilçeye dev yatırım”
Şehrin altyapı geleceğini garanti altına almak amacıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Rüstem Keleş, “Çalışmaların devam ettiği bölgede inşa edeceğimiz 128 kilometrelik içmesuyu hattı ve bir adet içmesuyu deposuyla vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha bol içmesuyu ulaştıracağız. Akyazı Atıksu Arıtma Tesisine entegre edeceğimiz 80 kilometrelik kanalizasyon hattı ile de ilçelerimizin atıksu sorununu ortadan kaldıracağız. Bölgedeki çalışmalarımız yağmursuyunu da kapsıyor. Bölgeye 4 kilometrelik yağmursuyu hattı inşa edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.