Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesine bir park daha yapılıyor. Ramazan Ayının 2’inci günü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından açılışı yapılacak olan parkın 600 bin TL’ye mal olduğunu kaydeden Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım açılışa tüm vatandaşları davet etti. 
Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada, “Göreve başladığımda ilçemizde bir dinlenme parkı, 1-2 çocuk parkı vardı. Biz park sayısını 7'ye çıkardık. Ancak bu da yeterli değil. Karapürçek’in 6 mahallesi var ve bu mahallelerin hepsine birer park yapmayı hedefliyoruz. Parklarımızın, çocukların eğleneceği bir yer olmasının yanında insanların aileleriyle oturacağı, dinleneceği, spor yapabileceği özellikleri de taşıması gerekiyor” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan parkın yaklaşık 600 bin TL’ye mal olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, “Karapürçek aile Parkı'nda futbol, tenis, voleybol, basketbol, futbol sahası, jimnastik aletleri, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, çocuk Oyun grupları, kafeterya, görsel havuz ve çay bahçesi bulunuyor. Ramazan ayının 2’inci gününde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu tarafından açılışı yapılacak olan parkımızın açılışına tüm halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu Ramazan’da da gerçekleştirilecek olan “Mahallemde İftar Var” programının ilkinin de açılışla aynı anda yapılacağını kaydeden Başkan Yıldırım, “Hem İftarımızı açmak hem de Aile Çay Bahçemizin açılışını tüm Karapürçek halkıyla birlikte yapmak istiyoruz. Açılışımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.