Karaman Mahallesinde düzenlenen şenliğe Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık, Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, çok sayıda mahalle halkı ve çocuklar katıldı. Ailelerin ve özellikle çocukların yoğun katılım gösterdiği gecede Ateşbaz ve semazen gösterileri dikkatle izlendi. Ramazan gecelerinin olmazsa olması Hacivat Karagöz gösterisi ve Aşuk ile Maşuk gösterisi de çocukların ilgi odağı oldu.

Birbirinden güzel oyunlar oynandı
Adapazarı Belediyesi’nin, on bir ayın sultanı Ramazan ayını coşkuyla kutlamak için düzenlediği illüzyonist, kukla gösterisi, ateşbaz, meddah, Hacivat-Karagöz, ateşbaz, animasyonlar ve yarışmalar, Karaman Mahallesi sakinlerine Ramazanın manevi iklimini doyasıya yaşattı.

Karamanda eski ramazanlar doyasıya yaşandı
Programın Mahallelerinde düzenlenmesinden dolayı teşekkür eden Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan Ramazan etkinliklerinden dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür etti. Çalık “Adapazarı Belediyesi’nin etkinlikleri başlayana kadar “nerede o eski Ramazanlar” diyorduk, şimdi eski Ramazanların tadını Adapazarı Belediyesi sayesinde alıyoruz” yorumunda bulundu.

İkramlar
Karaman Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede Adapazarı Belediyesi tarafından çocuklara macun, pamuk şeker ve Osmanlı şerbeti ikram edildi.