Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman’da inşa edilecek yeni yaşam alanı için 29 Mayıs Salı günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı. 19 bin metrekarelik alan üzerinde örnek bir projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, ihalenin ardından hemen çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Toçoğlu, projenin bölgeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Karaman’a bir yatırım daha

Projenin detaylarını paylaşan Başkan Toçoğlu, “Karaman sakinleriyle bir araya geldiğimiz toplantılarda hemşerilerimize yeni bir yaşam alanı sözü vermiştik. Şimdi ise ihaleye çıkacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizi 19 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçireceğiz. Sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu yolları ve otoparkı ile bölgenin sosyal yaşantısına yeni bir boyut kazandıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

Buluşma noktası

Karaman ‘da birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Karaman’da önemli hizmetlere imza attık. Karaman Arıtma Tesisi’nin üzerini kapatarak bölgede yaşanan koku sorununa çözüm bulduk. Karaman SAMEK’i mahallemize armağan ettik. Macera Park’ı yalnızca ilçenin değil tüm şehrin eğlence ve adrenalin adresi haline getirdik. STK’lara ve derneklere tahsis ettiğimiz iş merkezleri ile Karaman ticaretine katkı sağladık. İnşallah yeni projemiz de büyük beğeni kazanacak ve hemşehrilerimizin buluşma noktası olacak” diye konuştu.