19 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Karaman Engelsiz Millet Bahçesi’ni hizmete sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimiz ve bölgenin sosyal yaşantısına yeni bir alternatif sunacak projemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Mutluluğumuza ortak olmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Açılış 6 Kasım Cuma günü
Altyapı ve üstyapı yatırımlarının yanı sıra şehre değer katacak sosyal yatırımları da önceleyen bir anlayışla hareket ettiklerini dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Hamdolsun bir çalışmamızı daha hemşehrilerimizin hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin en büyük mahallelerinden biri olan Karaman’a 6 Kasım Cuma günü gerçekleştireceğimiz açılış ile Engelsiz Millet Bahçesi’ni hediye edeceğiz. Sadece bölgenin değil, şehrimizin yeni yaşam alanı olacak projemizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

19 bin metrekarelik yeni yaşam alanı
Başkan Ekrem Yüce, Karaman Engelsiz Millet Bahçesi’nin detaylarına ilişkin ise şu bilgileri paylaştı: “19 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projemizin içerisinde kafe-restoran,çocuk oyun alanları, basketbol sahası, şehir mobilyaları, yürüyüş ve koşu yollarının yanı sıra yeşil alanlar yer alıyor. Engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla vakit geçirebileceği şekilde tasarladığımız proje inşallah beğeni toplayacak ve sosyal yaşamın yeni adreslerinden biri olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi geleceğe hazırlamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Sakarya bırakmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.