Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Yeni Karaağaç Garajı’nda yürütülen çalışmalar tamamlandı. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Karaağaç Polis Karakolu’nun arkasında vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Yeni Karaağaç Garajı’ndaki çalışmalarımızı tamamladık. Zeminiyle, aydınlatmaları, belirlenen peronları ve kurulan duraklarıyla modern bir terminal niteliğinde olan Yeni Karaağaç Garajı’nı vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir trafiğini çok daha rahatlatmak için başlattığı çalışmalarına hızla devam ediyor, şehrin ulaşımını geleceğe hazırlıyor.

Ofis Garajı ve Donatım Garajı’nın ardından çalışmaları tamamlanan Yeni Karaağaç Garajı hakkında açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin ulaşımını çok daha rahat ve konforlu hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ulaşım filomuzu güçlendiriyor, hemşerilerimizin kolay ulaşımlarını sağlamak için ulaşım noktalarımızı yeniliyoruz. Karaağaç Polis Karakolu’nun arkasında vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Yeni Karaağaç Garajı’ndaki çalışmalarımızı da tamamladık. Çeşme Meydanı ve Soğan Pazarı’ndan kalkan özel halk otobüslerinin tamamının hareket ettiği Yeni Karaağaç Garajı’nda yaptığımız kapsamlı çalışmalar sonucunda Garaj çok daha kullanışlı hale geldi. Zeminiyle, aydınlatmaları, belirlenen peronları ve kurulan duraklarıyla modern bir terminal niteliğinde olan Yeni Karaağaç Garajı’nı vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.