KANTİN-İŞ SEN’in ilk Genel Başkanlığına Sakaryalı kantin işletmecisi Kemal Yavuz seçildi.

Sendikanın kurucuları arasında da yer alan Kantin-İş Sen Genel Başkanı Kemal Yavuz ve 81 ilden kongreye katılan sendika üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan ve Anıtkabir Şeref Defterini imzalayan Kantin-İş Sen Genel Başkanı Kemal Yavuz, ilk işlerinin Sendikalarına ve mesleklerine yakışır kurumsal kimlik kazandırmak adına Ankara’da sendika merkezini faaliyete geçirdiklerini belirterek, gerek şehir içinden gerek şehir dışından gelecek üyelerine her zaman güler yüzle açılan bir kapılarının bulunduğunu ifade etti.

Sendikalarının 1.Olağan Genel Kurul Toplantısının mesleklerine ve meslektaşlarına yakışır bir sükûnet içerisinde geçtiğini belirten Genel Başkan Yavuz, gelecek yılların çok başarılı geçeceğini ifade etti.

Ankara’daki Sakaryalı Genel Başkanlar arasına katılan Kemal Yavuz, kantincilik mesleğinin ve bu mesleği icra eden işletmecilerin her anlamda gelişimlerine katkı sağlamak adına çalışmalarını yürüteceklerini belirterek, ülke genelindeki tüm kantincilere sendikalarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.