Adapazarı Güneşler-Serdivan arasında çalışan dolmuşta meydana gelen olayda Samet Sarı idaresindeki dolmuşa annesiyle binen 2,5 yaşındaki Mehmet Ali Toygar isimli çocuk havale geçirdi. Annenin feryatlarını duyan dolmuş şoförü Samet Sarı, araçta bulunan diğer yolcuları indirdikten sonra güzergahını değiştirerek küçük çocuğu çocuk hastanesi acil servisine götürdü. Cezaevi - Serdivan Taksi Dolmuş Durağı yönetimi duyarlı hareketinden dolayı kahraman şoför Samet Sarı’ya ödül verdi.

“Herkesin ailesi bizlere emanet”

Cezaevi - Serdivan Taksi Dolmuş Durağı Başkan Vekili Sinan Tetik yaptığı açıklamada, “Cezaevi-Serdivan Taksi Dolmuş Durağı yönetimi olarak almış olduğumuz karara istinaden Samet Sarı arkadaşımızın göstermiş olduğu gayretli ve özverili davranışından dolayı bir ödül vermek istedik. Yönetici arkadaşlarımızın hepsi burada hazır vaziyette bulunmakta. Kendisine bizzat yönetim adına teşekkür ediyorum. Samet kardeşimizin göstermiş olduğu özveriyi diğer arkadaşlarımızın da göstereceğinden eminiz çünkü can taşıyoruz, taşımış olduğumuz canın yani emanetimizin bilincindeyiz ve o bilinçle taşımacılık yapmaktayız. Herkesin ailesi bizlere emanet" dedi.

Kahraman sürücü Samet Sarı ise Durak Başkanı Sinan Tetik ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek üzerine düşen görevi yaptığını ifade etti.