Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de kadınlara özel olarak inşa edilen havuz, Abhaz Kültür Derneği’ne üye 35 kadını ağırladı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği programa katılan dernek üyeleri, duydukları memnuniyeti dile getirerek hep birlikte güzel bir günün keyfini çıkardı.

Tüm kadınlara davet

Halkla İlişkiler Şube Müdürü Taha Toplu, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Kocaali’de inşa edilen ve sadece kadınlara yönelik hizmet sunan Sahil Park ve Sosyal Tesislerimiz misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Abhaz Kültür Derneği’ne üye 35 kadını tesislerimizde ağırladık. Kadınlar, sadece kendilerine özel havuzda birlikte vakit geçirmenin ayrıcalığını yaşadılar. Yaz boyunca açık olan tesislerimize tüm kadın vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Her olanak düşünülmüş

Geziden çok memnun olduğunu ve tesisleri çok beğendiğini dile getiren Abhaz Kültür Derneği üyesi Yasemin Köse, “35 arkadaşımızla beraber ilk kez sadece kadınlara özel bir plaj gördük ve çok beğendik. Çok güzel bir havuzu, temiz bir sahili var. Her türlü olanak düşünülmüş. Bu hizmette emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.s