SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya’nın da katıldığı ziyarette,  Kadın Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları ve projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Sakarya’da kadın girişimciliği nitelik ve nicelik bakımından geliştirmek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim, “Kurul olarak yerelden ulusala kadın girişimciliği konusunda farkındalık yaratmak ve girişimciliğin önemine teşvik eden çalışmalarla ilimizdeki girişimci adayı kadınlara destek olmaya gayret ediyoruz.  Büyüyen Sakarya profilinde girişimci kadın sayısını ve kalitesini arttırmak bizim en büyük hedefimiz ve görevimizdir. Bu doğrultuda tüm kurum ve kuruluşlarımızın desteği ve katkısı bizim için önemlidir, işbirliği çerçevesinde hayırlı ve başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.


Vali İrfan Balkanlıoğlu ise Sakarya’nın ve ülkenin gelişiminde girişimciliğin büyük bir katma değere sahip olduğunu vurgulayarak her alanda desteklenmesi ve geliştirilmesinin önemine değindi. Vali Balkanlıoğlu,  Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu’ndan başarılı çalışmalarının devamını istedi.