Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Kadın Girişimcileri Kurulu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’ı ziyaret ettiler.

SATSO Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu, Öykü Köprülüoğlu ve Fazilet Neşe Akman ile birlikte Milletvekili Ayşenur İslam’ı ziyaret ederek kadın girişimcilerin çalışmaları hakkında bilgi verip destek istediler. Sakarya’nın marka şehir olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı Hacıeyüpoğlu, doğa ve lezzet turizmin önemine değinerek, Taraklı İlçesi’nde bu alanda yaptıkları çalışmaları anlattı. Atölye mutfak projeleri ile Taraklı’yı daha da ön plana çıkarmak istediklerini söyleyen Hacıeyüpoğlu, Taraklı’ya günübirlik lezzet turları düzenlenebileceğine dikkat çekti.

Hacıeyüpoğlu, ayrıca daha önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na taşınan ve Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen KOSGEB’den hibe kredi kullanmış girişimci kadınlara bir devlet bankasından destek verilmesinin, girişimci kadınlara daha da güç vererek önlerini açacağını belirterek, “Bu konuda sizin de desteğinizi bekliyoruz “ dedi.

Milletvekili İslam, Sakarya’da kadın girişimcilerin çok güzel projeler üreterek, çok güzel işler ortaya koyduğunu belirterek, “Her zaman her konuda desteğe hazırım” dedi.