Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başlatmış oldukları huzur ve güven operasyonlarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 7 kişiyi yakaladı.

JASAT yakaladı
'Ateşli silah ve mermileri ülkeye sokma, imal etme nakletme' suçundan aranan ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.S. isimli şahıs JASAT timlerinin amansız takibi sonucu Erenler ilçesi Kayalarreşitbey Mahallesinde yakalandı. Jandarma komutanlığında işlemleri yapılan F.S. adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan F.S. Ferizli F tipi cezaevine sevk edildi.

10 yıl 8 ay hapis cezası vardı
'Birden fazla kişiyle gece vakti silahla yağma' suçundan aranan A.K. isimli şahıs Jandarma İstihbarat birimlerinin düzenlemiş olduğu operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.K. isimli şahsın 10 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası olduğu tespit edildi. Mahkemeye sevk edilen A.K., tutuklanarak Ferizli F tipi cezaevine sevk edildi.

FETÖ/PDY suçundan aranıyordu
Kocaeli Terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu tarafından 'Silahlı terör örgütüne üye olma (FETÖ/PDY)' suçundan aranan H.Z. isimli bayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.Z. Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. H.Z. isimli şahsın çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Fiziki takip ile yakalandı
Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin almış oldukarlı duyum sonucu yapılan fiziki takip ile 'Türk Milletini, Cumhuriyetini ve TBMM’yi alenen aşağılama', 'basit yaralama, 'hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranması olan ve 6 yıl hapis cezası bulunan E.P. isimli şahıs Karasu ilçe merkezinde yakalandı. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli F tipi cezaevine sevk edildi. /MedyaDetay.com