Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri suça ve suçlulara yönelik yürüttüğü operasyonlarına devam ediyor. Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri gerçekleştirdikleri istihbari çalışmalar neticesinde, biri kadın toplamda 6 şüphelinin İstanbul’dan sentetik uyuşturucu tedarik ederek Akyazı’da satmaya çalıştığını tespit etti.

Tespit üzerine harekete geçen ekipler torbacılara yönelik düzenlenen operasyonda biri kadın olan M.M., M.Z., A.C., Ş.B., M.B. ve N.Y. isimli 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise 346 adet Captagon isimli uyuşturucu hap, 10 adet sentetik uyuşturucu hap, 414 gram esrar maddesi, 40 gram kenevir tohumu, 70 gram toz esrar ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 10 bin 870 TL ile 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi.