İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Dr. Recep Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Ocak ayında yapılan genel kuruldan itibaren hız kesmeden kurum ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a ziyaret gerçekleştiren İlim Yayma heyeti yurtçuluk ve gençlik adına şehrimizde önemli bir konumda olduklarını, yapmış oldukları faaliyetlerden ve hedeflerinden bahsettiler. Başkan Kılıç “Sakarya olarak Türkiye’nin en büyük şubelerinden bir tanesiyiz ve elimizde bulundurduğumuz bu önemli durumu, vatan için en iyi şekilde değerlendirme ve yönetmek zorundayız. Bizim misyonumuz vatana hayırlı, ahlaklı, geleneğini kültürünü bilen milli şuura sahip olacak nesiller yetiştirmektir ve bizde bu yolda gayretli bir şekilde hizmet vermekteyiz” dedi.

Sakarya'da İlim Yayma Cemiyeti gençlik merkezi yapma hedeflerinin olduğundan ve bu konuda gerekli çalışmaları yürüttüklerinden bahsettiler. Halk eğitim merkezlerinin çok faydalı olduğunu dile getiren Başkan Kılıç, “Halk eğitim sayesinde yurtlarımızda da çok faydalı eğitimler verdiriyoruz” dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş  ise yurtlarda gençlerle buluşup onlar ile hasbihal etmekten mutluluk duyacağını belirtti.