İtfaiye Teşkilatı’nın yemekhanesinde düzenlenen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, daire başkanları ve çok sayıda itfaiye çalışanı yer aldı.
18 Grup 3 Müfreze 80 Araç
Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Harmanlık Tesislerinin bulunduğu bu alanı İtfaiye Teşkilatımıza tahsis ettik ve buraya oldukça modern bir itfaiye binası kazandırdık. Kolluk kuvvetleri arasında bulunan itfaiye teşkilatımızı modern bir tesise kavuşturmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Bugün itfaiye teşkilatımızın 18 grup, 3 müfreze ve 80 aracı bulunuyor. Personel ve ekipman konusunda yeterli durumdayız. Yeni bina teşkilatımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Teşkilatımızdan Memnunuz
Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir İtfaiye Teşkilatı şehrimizin tamamında büyük bir gayret gösteriyor. Şehrimizde herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması adına ortaya azami bir çaba koyuyoruz. Can ve mal kayıplarının yaşanmaması için dinamik, hızlı ve profesyonel bir çaba ortaya koyan gerekli tüm donanımlara sahip bir teşkilata sahibiz. İtfaiyeciliğin mesaisi olmaz, 7/24 görevdeyiz. Hamdolsun bugüne kadar işleyişle alakalı olarak hiçbir sorun yaşamadık. Aynı ciddiyet ve kararlılıkla işlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.