Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Ozanlar Mahallesi esnafı, bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Buluşmada AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, Ozanlar Mahallesi Muhtarı Muhittin Yazgan, Karaosman Mahallesi Muhtarı Erdoğan Aşkar, Tuzla Mahallesi Muhtarı İbrahim Çokluk, Tekeler Mahallesi Muhtarı Necdet Kabasakaloğlu, Şeker Mahallesi Muhtarı Adem Kuvel  ile çok sayıda vatandaş da yer aldı.
 
Başkan Toçoğlu’na hizmet teşekkürü
Programda ilk konuşmayı yapan Ozanlar Mahallesi Muhtarı Muhittin Yazgan, “Bugün bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu bölgede bulunan yollarımız yenilendi. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür edelim istedik. Bugün burada talep ve isteklerimizi de değerli yetkililerimize ileteceğiz” derken; AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Çok zorlu süreçlerden geçiyoruz. 15 Temmuz’dan bu yana sürekli ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. 7 Ağustos’ta oluşturulan Yenikapı Ruhu’nu korumamız gerekir. İnşallah önümüzdeki süreç ülkemiz için yeni bir süreç olacak” ifadelerini kullandı.


 
“Yaşanabilir bir şehir”
Buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezinde başlattığımız çalışmaların ilk adresi Ozanlar’dı. Yollarımızı sizler için yeniledik. Hamdolsun bu bölgede bulunan ana arterleri yeniledik. Altyapı işlemlerini tamamladıkça üstyapıda da gereken çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şehrimizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde bu çalışmaları sürdürebilmek. Hamdolsun bu konuda örnek bir birliktelik sergiliyoruz. Bu anlamda tüm muhtarlarımızla işbirliği içerisinde olduğumuzu rahatlıkla ifade edebilirim” diye konuştu.


 
“Coğrafyamız sıkıntılarla boğuşuyor”
Başkan Toçoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti; “Coğrafyamız önemli sıkıntılar çekiyor. Ülkemizde bu coğrafyada yaşanan sıkıntılardan payına düşeni alıyor. 15 Temmuz gecesi gündemimiz ülkemizi işgal etmeye kalkanları defetmekti. Hamdolsun milletimizin direnişi, yöneticilerimizin dirayetiyle bu darbeyi atlattık. İnşallah bundan sonra böyle bir imtihanla karşılaşmayız. Ayrıca bugün Halep’te yaşananları görüyoruz. İçimiz yanıyor. Zalimlar kadın, çocuk, yaşlı demeden herkesi katlediyor. Rabbim tez zamanda bu acıyı dindirsin.”


 
“İstikrar ve güven”
“Şimdi gündemimizde çok yakın bir zamanda parlementodan geçecek anayasa değişikliği var. Referandumla birlikte ülkemizin yeni bir sürece girmesini sağlamalıyız. Bundan sonraki gündemimiz inşallah bu olacak. Biz hizmetler konusunda bugüne kadar sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalıştık. Sizlerde bunları yakından takip ediyorsunuz. Ancak bütün bu çalışmalar istikrarlı ve güvenli ortamla yürüyecek çalışmalardır. 14 yıldır süren istikrar sayesinde hizmetler devam ediyor. Bu birlik ve beraberliğin sürmesi çok önemlidir.” Gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Toçoğlu, Ozanlar Perşembe Pazarı esnafını da ziyaret ederek, esnafa hayırlı kazanç dileklerini iletti.