Ziyarete Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile birlikte Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Ege, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı da katıldı.

“Selam olsun Taylan kardeşimize ve tüm yiğitlerimize”

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Zeytin Dalı Harekâtında görevli Jandarma Uzman Çavuşumuzun Babası Hasan Aygüneş’in evine bir ziyaret düzenledik. Bu önemli süreçte her zaman birbirimize destek olmalıyız. Mehmetçiğimiz ve bu millet, bu topraklara göz diken hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyecektir. Vatanı ve milleti uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden Mehmetçiklerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Biz, birlikte olursak ayaktayız, biz birlikte olursak yıkılmayız. Kalbimiz, duamız, gerekirse canımız kahraman ordumuzun yanındadır” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün KARGEM bünyesinde hazırladığı ürünlerden Aygüneş ailesine hediye olarak sunan Başkan İspiroğlu; “Selam olsun Taylan kardeşimize ve tüm yiğitlerimize” diyerek ziyareti sonlandırdı.