SATSO’da 16 yıl süreyle Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olan, şu anda da Disiplin Kurulu Başkanı olarak SATSO’ya hizmet etmeye devam eden, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın şu anki hizmet binasının yapımında da oldukça emeği bulunan Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu’nun adı gerçekleştirilen bir törenle meclis toplantı salonuna verildi.
Törene Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ile SATSO’ya geçmiş dönemlerde hizmet etmiş olan Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri  iştirak etti.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 103 yıllık tarihinde SATSO’ya hizmet etmiş herkese teşekkür ederek Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu isminin de SATSO için her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirtti.



“Benim için büyük bir hediye”
Meclis Salonuna isminin verilmesinden ötürü onur duyduğunu belirten Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, “Odamız meclis salonuna ismimin verilmesi benim için bir onur ve büyük bir hediyedir. Yıllar boyu sorumluluğumuzun bilincinde Odamızın ve şehrimizin gelişmesinde ve güzel yerlere gelmesi adına görevlerimizi yerine getirdik. Üyelerimizin ve bu şehrin sorunlarının çözümünü daima üstte tuttuk. Şehrimize OSB’ler, TSE, Gümrük binası gibi hizmet alanları kazandırarak daha da ileriye gitmeyi hedefledik. SATSO üyelerinden aldığı destek ile her geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyor. Odamızın bu günlere gelmesinde hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum” dedi.