Hakkında "Silahlı tehdit" suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalama kararı da olan R.E. isimli şahıs, Kocaali Jandarma Asayiş Timleri tarafından yapılan operasyon sonucu Karasu ilçesinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmada ifadesi alınan R.E’nin, 16’sı Karasu’da, 16’sı ise Kocaali’de olmak üzere toplam 32 ayrı hırsızlık olayının da faili olduğu tespit edildi.

Aralarında beyaz eşyadan, televizyona, bilgisayardan, av tüfeğine, zirai aletlere kadar çok çeşitli malzeme çaldığını itiraf eden R.E., suç ortaklarını da ele verdi. Bazı suçları E.D. ve B.Ö. isimli şahıslarla birlikte işlediklerini itiraf eden R.E, E.D'in Ferizli Cezaevinde tutuklu olduğunu, B.Ö.'nün ise nerede olduğunu bilmediğini, ayrıca çaldıkları malzemeleri ise tanımadıkları şahıslara satarak paraya çevirdiklerini söyledi.

Savcılık kararı ile B.Ö. hakkında yakalama kararı çıkarılırken, R.E. ise Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderildi.