SAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Nebilir; TUSKON Genel Merkezi’ne geçekleştirdiği ziyaretinde, MARİFED Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Bıyık ile görüştü. Bıyık; Nebilir aracılığıyla Sakaryalı İşadamlarına yurtdışına açılmaları gerektiğinin çağrısını yaptı.

TUSKON Genel Merkezi’nde

Sakarya Girişimci İşadamları Derneği’nin (SAGİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Endüstriyel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Nebilir; SAGİAD Genel Sekreteri İbrahim Bozkurt ile Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Genel Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyaretinde, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) Genel Sekreter Yardımcısı ve Dernekler Koordinatörü Erdoğan Bıyık ile görüştü. Hakan Nebilir görüşmede Sakarya’da bağlı bulunduğu derneği SAGİAD’ın çalışmaları ve projeleri hakkında Erdoğan Bıyık’a bilgi verdi.

SAGİAD işadamlarının yanında

İşadamı Hakan Nebilir aracılığıyla Sakaryalı İşadamlarına yurtdışına açılmaları konusunda çağrıda bulunan MARİFED Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Bıyık; “Bu kadar fırsat ve imkân varken, işadamlarımız hala niye yurt dışına açılmıyor merak ediyorum. Devletimizin işadamlarımıza yurt dışına çıkmaları ve orada iş yapmaları konusunda her türlü desteği vermektedir. Bir sektörün kalkınması, işadamının ufkunun genişlemesi için yurt dışına açılıp, buralarda fuarlara ve iş gezilerine katılmalıdır. Bu konuda işadamlarına en büyük desteği başta TUSKON ve MARİFED olmak üzere, Sakarya’da da SAGİAD vermektedir” dedi.