Mavi İş Merkezi Site Yönetimi Başkanı İbrahim Özcan, “Esnafımız, atıl durumda olan iş merkezinin ticari canlılık kazanması için çeşitli taleplerde bulundular. Mavi İş Merkezi’ndeki ticari hayatı canlandıracak çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

Toçoğlu’na hizmet teşekkürü

Özcan açıklamalarının devamında, iş merkezi esnafının kısa süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile de görüştüğünü hatırlatarak, “Bölge esnafımız da Mavi İş Merkezi’nin iyileştirilmesi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile görüşmüştü. Değerli Başkanımız iş merkezinde incelemelerde bulunmuş, gerekli yenileme çalışmalarının Büyükşehir eliyle hayata geçirileceğini müjdelemişti. Bu kapsamda iş merkezimizin çatı onarım ve bakımı tamamlandı. Bölge sakinleri olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aile Hekimliği İş Merkezi’ne

İbrahim Özcan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Geçtiğimiz günlerde Mavi İş Merkezi Site Yönetimi genel kurulunu tamamladık. Yeni yönetim ve denetim kurulumuzu oluşturduk.  İş merkezimizin eski canlılığını kazanması için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ve Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık’ın da destekleri ile Karaman Aile Hekimliği’ni de Mavi İş Merkezi’ne taşıyacağız. Bu konuda gerekli incelemeler tamamlandı” dedi.

Kamuoyu desteği oluştu

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık ise, “Mavi İş Merkezimizin iyileştirilmesi konusunda Sayın Valimiz ve değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın önemli destekleri oldu. Karaman Aile Hekimliğinin iş merkezimize taşınması konusunda önemli bir kamuoyu desteği oluşturuldu. İnşallah gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından Karaman Aile Hekimliği Mavi İş Merkezi’nde hemşerilerimize hizmet sunacak. Böylelikle iş merkezimiz ticari canlılık kazanmanın yanı sıra, bölgede önemli bir misyonu da yerine getirecek” ifadelerini kullandı.