SASİAD Başkanı Aydın Bahar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş’ı ziyaret etti. Önemli mesajların verildiği ziyarette iş adamları şehrin huzur ve güveni bakımından yardıma hazır olduklarını dile getirdiler. Aktaş ise ilimizdeki STK’ları övdü.

Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş’ı ziyaret etti. Yeni yönetim kurulu ile birlikte ilk olarak Vali Mustafa Büyük ziyaret eden Bahar ve ekibi Emniyet Müdürü Aktaş’la bir araya gelerek çalışmalarını anlattı.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Aydın Bahar, şehrimize bir fuar alanı kazandırılması konusunda, “Artık sızlanmak yok. Somut adımlar atılıyor” dedi. Şehrimizin huzur ve güvenliği açısında her zaman yardıma hazır olduklarını söyleyen Bahar, “Sizin çalışmalarınızda faydamız olabilecek ne varsa şehrimiz adına iş adamlarımızla yanınızdayız” diye konuştu.

STK’ların önemine değinerek iş adamlarına teşekkür eden Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ise, “Dünya küçük küçük örgütlenmeler çok büyük işler başarmaktadırlar. Önemli olan çalışmalarınız, hizmetlerinizdir. Şehrimiz bu bakımdan bana göre çok zengin” dedi. Mustafa Aktaş, SASİAD yönetimi ve ekibine başarılar diledi.