Sakarya İmam Hatip Lisesi’nin 81 ve 82 dönem mezunları; Karapürçek Belediyesi Aile Çay Bahçesi’nde ailece bir araya gelerek, hasret giderdi.

81 ve 82 dönem mezunları

Her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleşen programda Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve Karapürçek İlçe Müftüsü Şaban Soytekinoğlu da katıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda bir kez de olsa bir araya gelen Sakarya İmam Hatip Lisesi’nin 81 ve 82 dönem mezunları; okul yıllarındaki gençlik anılarını öğretmenlerini hatırlama fırsatı bularak, birbirleriyle hasret giderdiler.

Geleneksel buluşma

Bu oluşumu 13 yıldır sürdüren mezunlar; organizeyi sağlayan Karaman Köy Camii İmamı Hasan Türk’e minnettar olduklarını ifade ettiler. Bu geleneği ömrümün elverdiği sürece devam ettirmeyi hedeflediğini belirten Hasan Türk; belediye başkanına böyle güzel bir tesis ilçeye kazandırdığı için tüm mezunlar adına teşekkür etti.

Güzel bir gün geçirdiler

Karapürçek Belediyesi Aile Çay Bahçesi’nin işletmeciliğini yapan İbrahim Beyaz; bu buluşmada olduğu gibi her zaman buraya gelen İmam Hatip Liselileri her zaman misafir etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade ederek, buraya Aile çay bahçesine gelen ailelerin bir birleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduğunu söyledi. İkramdan sonra ilçeyi ve eski bir balık haneyi gelen misafirler; Karapürçek’ten memnun ayrıldı.