Kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftara Vali Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı Akın Yılmaz,  AK Parti Sakarya Milletvekilleri Mustafa İsen ve Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Kuvayi Milliye Mücahitler Derneğinden Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dişli masaları gezdi

Adapazarı Belediyesi’nin düzenlediği Halk İftarında, 94 yıl önce vatan için hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için mevlid-i  şerif okutularak dua yapıldı. Başkan Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, masaları tek tek gezerek iftara katılanlarla sohbet etti.

Büyük fedakarlık

Başkan Süleyman Dişli, "Belediyemizin düzenlediği iftar programında sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün biliyorsunuz 21 Haziran olması dolayısıyla ayrı bir önem taşıyor. Adapazarı’nın düşman işgalinden Kurtuluşunun 94. yılını kutluyoruz. Bu topraklar atalarımızın milli değerlerimiz uğruna büyük fedakârlık ve kahramanlıklar göstererek savaştığı topraklardır. O nedenle tarihimizde de ayrı bir önem ifade etmektedir. Atalarımızın emanet ettiği bu vatan gençlerimizin geçmişini iyi bilmeleri ve öğrenmesiyle daha güçlü olacak ve ayakları üzerine daha sağlam basacaktır” dedi. Başkan Dişli iftara katılanlara teşekkür ederek Ramazan aylarını kutladı.

İftar sonrası şehitler için mevlit okutularak dualar yapıldı. Adapazarı’nın Kurtuluş etkinlikleri havai fişek gösterileri ile sona erdi.