Belediye önünde düzenlenen iftara AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Dostların buluşması
İftar öncesi masaları tek tek gezen Başkan Dişli, davete katılanlarla sohbet ederek Ramazan ayını kutladı. Her yaştan, her kesimden insanı aynı huzur ve selamet içerisinde bu sofralarda görmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Dişli, “Düzenlediğimiz iftar programında sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizim kültürümüzde Ramazan ayı ve iftar sofralarının ayrı bir önemi vardır. Ramazan ayının güzelliğini aynı sofrada paylaşmanın yanında birbirini görmeyen dostların da buluşmasına da vesile olan halk iftarları kardeşlik sevgisinin en büyük göstergeleridir. Bu akşam da gördüğümüz gibi ülkemiz insanı her zaman sergilediği birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla dünyaya örnek olarak, güzel noktalara gelmiştir. Bu birlik ve beraberliğimizin devam etmesi dileğiyle herkesin Ramazan ayını kutluyorum” dedi.
Tasavvuf Müziği ve semazen gösterilerinin de yapıldığı gecede iftar duasını Sakarya Diyanet Sen Şube Başkanı Ali Güzeldal yaptı.