Karşılıklı fikir alışverişinin konuşulduğu ziyarette, İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Dr. Vahdettin Aktaş, ‘Gösterilen misafirperverlikten dolayı TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik ve yönetimine teşekkür etti. Aktaş, "İlim Yayma Cemiyeti olarak, bilinçli nesillerin yetişmesi için mücadele ediyoruz. Amacımız yaşadığımız şehrin ilmi ve kültürel hayatına katkı sağlamak ve insanlara ilim yayma çatısı altında hizmet etmek" dedi.

“Her projenin yanındayız”

Ziyareti için İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Dr Vahdettin Aktaş ve yöneticilerine teşekkür eden TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik ise; “Bizler iş adamıyız. Dolayısıyla iş adamlarımızın ve kentimizin çıkarları doğrultusunda yürütülen her projenin yanında, içinde oluruz” dedi.

Ziyarete, İlim Yayma Cemiyetinden Şube Başkanı Dr. Vahdettin Aktaş'ın yanı sıra İktisadi İşletme Müdürü Yusuf Gökdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Eroğlu, Fikret Dayıoğlu ve Yılmaz Çiğdem katılırken, TÜMSİAD Sakarya Şubesinden Başkan Murat Kesik, Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Nihat Baltaoğlu, Genel Sekreteri Ferhat Ateş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Yılmaz da hazır bulundu.