Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı operasyonu her geçen gün başarı ile devam ederken yurdun dört bir tarafından güvenlik güçleri için destekler çığ gibi büyüyor.

Afrin’deki operasyonda hayatları pahasına görevlerini sürdüren kahraman Mehmetçiğimiz için Karasu merkezinde Kur’an-ı Kerim okutuldu. Karasu Merkez Camii’nde İmam Hatip Ali Sarımert tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, Karasu Belediyesi merkezi anons sisteminden ilçe merkezindeki vatandaşlar için canlı olarak okutuldu.

“Karasu’dan Afrin’deki tüm kahramanlarımıza selam olsun”

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her zaman yanındayız diyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu da, “Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı harekâtı barışı ve huzuru temsil ediyor. Türk milleti tarih boyunca barışın sembolü olmuştur. Biz 3 milyon Suriyeli kardeşimize kucak açmış bir milletiz. Zeytin Dalı harekâtına destek vermek için bugün Belediyemiz anons sisteminden ilçe merkezimizdeki vatandaşlar için canlı olarak Kuran-ı Kerim okuttuk. Karasu’dan Afrin’deki tüm kahramanlarımıza selam olsun” dedi.