Kaynarca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aysun Atakay, hemşirelerle kahvaltıda bir araya geldi. Atakay, “Sağlık, bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlarımızdandır. Hemşirelik bu ihtiyaca cevap veren en kıymetli mesleklerden birisidir. Tüm hemşirelerimizin günü kutluyorum” dedi.
Kocaali Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selman Alikılıç da hastanede görev yapan hemşirelerle yemekte bir araya geldi.  Hemşireliğin kutsal mesleklerden biri olduğunu vurgulayan Alikılıç, “Sağlık hizmetinin olmazsa olmazlarından biri de sevgili hemşirelerimizdir. Sevgi, saygı ve sabırla yerine getirmektedir. Tüm hemşirelerimizin gününü kutlarız” diye konuştu.
Karasu Devlet Hastanesi’nde ise Hemşireler Haftası nedeniyle hastane personeli ile beraber pasta kesildi. Hastanede göreve başlayan yeni hemşirelerin kestiği pastayla kutlama yapılırken kutlama programına Başhekim Uz. Dr. Yasin Kılıçarslan, Başhekim Yardımcısı Dr. Ümit Çakmak, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yücel Solak, Sağlık Hizmetleri Müdürü Hilal Kaşıkçı Püskül katılarak hemşirelerin günlerini kutladı.