İlahiyat Fakültesi Hakkı Ekşi Konferans Salonu’nda 30 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıya,  Dekan Prof. Dr. H. Mehmet Günay, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Akkuş, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fuat Aydın ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce ve akademik personel katıldı.

Toplantıda, fakültenin lisans eğitimi ile ilgili olarak yene ders programlarının güncellenmesi, danışmanlıklak, yaz okulu, üniversite ortak seçmeli dersleri, İLİTAM (İlahiyat Lisans Tamamlama) programı konuları ele alındı. Toplantıda çeşitli bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Mehmet Günay, üniversitede ve fakültede akademik olarak öğretim üyelerinin yararlanabileceği bazı önemli imkanları anlattı. Bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunmasından sonra diğer öğretim elemanları da görüşlerini ifade edip değerlendirmelerde bulundular.

Toplantıya katılan öğretim elemanları, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanlığı görevini devreden Prof. Dr. Abdullah Aydınlı’ya bölüme verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederken bu görevi yeni devralan Prof. Dr. Ahmet Bostancı’ya muvaffakiyetler dilediler.