Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayına girdik. Tüm dünyada yaşanan koronavirüs salgını, ülkemizi de derinden etkiledi.  Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi havayı teneffüs ediyoruz. Salgın öncesindeki Ramazan aylarında büyük bir dayanışma, yardımlaşma örneği sergileyen devletimiz ve milletimiz, bu süreçte de, yakınında ve uzağında yardıma muhtaç olanlara destek vererek yine tüm milletlere örnek olmuştur.

Kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duygularının üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayı boyunca bizler de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak,  yurtlarımızda kalan misafirleri en iyi şekilde ağırlamanın gayreti içerisinde olacağız.

Tüm paydaşlarımız ve personelimiz ile birlikte, birlik ve beraberlik ikliminin güçlendiği ramazan ayını bir fırsat bilerek millet olma şuurunun pekiştiği, ortak değerlerimizi ve aramızdaki bağların güçlenmesine vesile olan bu kutlu zaman diliminde, millet olarak aramızdaki güçlü bağın zaafa uğratılmasına, birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.