Başkan Altuğ ve Yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, genç ve dinamik SATSO ekibini tebrik ederek şöyle dedi;

“Sakarya’nın sanayisi gelişmiş ileri bir seviyede. Böyle bir ilin ticaret ve sanayi odasının sorumluluğu da büyük olur.  Sanayileşirken çevreyi de korumak gerekiyor. Çevre konusunda hassasiyetinizi takip ediyor devamını diliyorum. Doğal güzellikleri ve tarım alanlarını da koruyup değerlendirerek gelişmekte fayda var.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akgün Altuğ, “Vizyon olarak sanayi, ticaret, tarım ve turizmin eş zamanlı gelişmesinden yanayız. Tarım alanlarının da verimliliğinin korunmasını önemsiyoruz” diyerek sadece sanayi değil, zirai anlamda da üretimin geleceğine önem vereceklerine vurgu yaptı.

“Ticareti de iyi bilen bir kültürün mirasını taşıyoruz”

Başkan Altuğ ayrıca, “Bizim şehrimizin adı ‘Adapazarı’ ticareti de çok iyi bilen bir kültür mirasını bugünlere taşımışız. Geçmişinde ‘Pazar’ olan bir kentin bugününde de ticaret çok önemli yer tutar. Ticaret için iki tarafın da kazanması gerektiğini bilerek ticaret yapan bir şehrin mensuplarıyız” diyerek ilimizde ticaretin de canlandırılması konusunda değerlendirmelerde bulundu.