Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Karasu merkez Aşağı Aziziye mahallesinde yapımına başlanması düşünülen İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet binasının alanında incelemelerde bulunarak Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’ndan bilgi aldı.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, mevcut İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yetersiz olması nedeniyle oluşan yeni bina ihtiyacının giderileceğini belirterek, alanla ilgili tüm çalışmaların başlatılacağını söyledi. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını kaydeden Başkan İspiroğlu, her türlü ihtiyaca yetecek, modern yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının en yakın zamanda bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Karasu’nun, Sakarya’nın en gözde ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya; “Karasu hızla gelişen ve büyüyen önemli ilçelerden bir tanesi. Mevcut Emniyet Müdürlüğü binamızın ilçemize yetmeyeceği düşüncesiyle yapılması planlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının alanında incelemelerde bulunduk. Yapılması planlanan yeni emniyet binasıyla, emniyet mensupları daha elverişli bir çalışma ortamına kavuşacakları düşüncesindeyim. Emniyet mensuplarımızın çalışma ortamının iyileştirilmesi ilçe geneline de yansıyarak, ilçemizin 24 saat güvenliğinin sağlanması ve vatandaşımızın emniyet ile olan işlemlerinin daha rahat ve kolay bir şekilde yapılması sağlanacağının kanaatindeyim. Emniyet binamızın hayırlı olmasını dileyerek, bizlere ev sahipliği yapan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“Sonuna kadar emniyet teşkilatımızın yanındayız”

Karasu İlçesinde görevli Emniyet mensuplarının çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Emniyet Müdürlüğümüz ilçemizde asayişi sağlamanın yanı sıra vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşaması adına gece gündüz demeden, fedakârca can ve mal güvenliğimiz için çalışarak başarılı hizmetlere imza atıyorlar. Vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, huzur ve barışı adına ilçemizde gösterdikleri üstün gayretler ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm emniyet mensuplarımıza halkımız adına teşekkür ediyorum. Karasu Belediye olarak da gerekli tüm konularda Emniyet Teşkilatımıza destek vermeye hazırız” dedi.