AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç kutlama mesajında, “Sevgili hemşehrilerim, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramınızı şimdiden en kalbi dileklerimle kutluyor, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.
Mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimin, Allah, ibadetlerini kabul etsin; Kâbe’de, Arafat’ta, Müzdelife’de yaptıkları duaları makbul eylesin.
Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.
Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda millet bağımız sağlamlaşır, kenetlenir.
Bu toprakların ruhunda barış vardır. Bu toprakların mayasında kardeşlik vardır, dayanışma vardır.
Milletimizin arasına nifak sokulmaya, kardeşliğimize çomak sokulmaya, birliğimizi ve dirliğimizi bozmaya çalışıldığı zamanlardan geçtik.
Ama hamdolsun ki aziz milletimiz, her türlü badireyi, her türlü zorluğu milli birlik ruhu ve engin feraseti ile aşmayı başardı.
Özellikle bayramlara buruk giren şehitlerimizin yadigârlarını, kahraman gazilerimizi unutmayalım, onları bu müstesna günlerde yalnız bırakmayalım, bayram sevincimizi paylaşarak kederde de sevinçte de bir olduğumuzu gösterelim.
Bu vesileyle eşsiz fedakârlıklarını bu vatan, bu millet var oldukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.
Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, Sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.