Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek’e bağlı Yukarı Çalıca, Kocatöngel ve Soğuksu Mahalle Muhtarlarını AKOM’da ağırladı. Geçtiğimiz günlerde Hendek’e bir ziyarette bulunduğunu aktaran Başkan Toçoğlu, projelerin tamamlanmasıyla Hendek’in seviye atlayacağını kaydetti.

“Çözüm ortaklarımız”

Başkan Toçoğlu, “Muhtarlarımızla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Her fırsatta sizlerle bir araya geliyor, taleplerinizle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Hamdolsun bu anlamda iyi bir iletişimimiz var. Biz her zaman muhtarların çözüm ortaklarımız olduğunu dile getiriyoruz. Mahallelerindeki ihtiyaçlar bize iletildiği durumlarda bir aciliyet planlaması oluşturarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu işbirliğimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek” dedi.

“Yollara bakım yapılacak”

Asfalt konusunda da farklı noktalarda çalışmaların sürdürüldüğünü aktaran Başkan Toçoğlu, “Kocatöngel ile Dereköy bağlantı yolunu kısa süre içerisinde yapacağız. Kocatöngel Mahallesine gelen ana yolda da pek bir sorun gözükmüyor. Orada da bir bakım çalışması gerçekleştireceğiz. Aciliyet sırasına göre de grup yollarımızı sıcak asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini