Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ulaştırmanın özellikle bu kış şartlarında büyük önem arz ettiğini belirterek, “Halkımızın zor anlarında yanında olmak bizim için bir görevden ziyade insani bir sorumluluktur. Onların dertlerine çare olmak ve duasını almak bizim için büyük bir mutluluk ve huzurdur” diye konuştu.

Haftada 3 gün üç çeşit sıcak yemek hizmetinden, yaşlı, durumu olmayan ya da bulunduğu imkânsızlıklardan dolayı yemek yapamayan vatandaşlar faydalanıyor. Hizmet için gelen talepler büyük bir titizlikle değerlendirilip cevap veriliyor. Hizmetten faydalanan vatandaşların memnuniyetleri gülen gözlerinden okunurken “Bu hizmetle evimize sıcak yemek giriyor, bu soğuk kış aylarında mağdur olmuyoruz. Verenden, getirenden, vesile olandan Allah Razı olsun. Başkanımızın eşinin kendi elleriyle bizlere bu yemekleri getirmesi bizi ayrıca memnun etmektedir” dediler.

Konu yardım olunca Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in eşi Nurten Yılmazer’in, büyük bir hassasiyet gösterdiği gözlenmekte ve yardımların çeşidi ne olursa olsun kendi elleriyle götürdüğü görülmedir.

Sapanca Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde pişirilen ve dağıtımı yapılan sıcak yemek hizmetinin yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere erzak ve eşya yardımı ile sosyal yardım çalışmalarını da sürdürüyor.