Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Balkan Göçmenleri Derneği yönetin kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi. Ormanpark’ta gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Başkan Toçoğlu, “Kardeşlik coğrafyası Sakarya’da hep bir arada, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde, mutluluk içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Kültürel farklılıklarımız en büyük zenginliğimizdir” dedi.

Kardeşlik coğrafyası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, meslek grupları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlarla istişare toplantıları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ormanpark’ta gerçekleştirilen toplantıda Başkan Toçoğlu, Balkan Göçmenleri Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi. BALGÖÇ Başkanı Erdinç Bilaloğlu’ndan dernek faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Toçoğlu, “Kardeşlik coğrafyası Sakarya’da hep bir arada, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde, mutluluk içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Kültürel farklılıklarımız en büyük zenginliğimizdir” ifadelerini kullandı.

Bilaloğlu’ndan teşekkür

BALGÖÇ Dernek Başkanı Erdinç Bilaloğlu ise gerçekleştirilen istişare toplantısı için Başkan Toçoğlu’na teşekkür ederek, “Gerçekleştirilen istişare toplantısında bizi yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz. Büyükşehir hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Başkanımıza işlerinde kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.