Ziyarete Dernek Başkanı Özlem Bağcı, Başkan Vekili Kudret Çimen, yönetim kurulu üyelerinden Zehra Nur Bülbül ve Ayşegül Çelik ile Tunus, Arnavutluk ve Azerbaycan’dan öğrenciler katıldı.

Hûma Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Öğr. Gör. Özlem Bağcı, Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’na 15 Temmuz’da gösterdiği cesaret ve kadınların organizasyonunda üstlendiği önderlik için teşekkürlerini iletti.

Bağcı, “O gece sadece bizim için değil, tüm mazlum ve masum coğrafyadaki ümmet için önemliydi” dedi. Verilen mücadelenin tüm ümmet için olduğunu vurgulayan Bağcı, “15 Temmuz gecesi dünyanın birçok ülkesinde bulunan Hûma Uluslararası Öğrenci Derneği öğrencilerinden telefon ve mesaj aldık. Hepsi sabaha kadar Türkiye için dua ettiğini söyledi” dedi.

Başkan Vekili Kudret Çimen ise 15 Temmuz’ un büyük bir ders olduğunu dile getirerek, “Bundan sonra herkes yaptığı işin en iyisini yapmalı. Bu boynumuzun borcu” diye konuştu.

Ak Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da, 15 Temmuz ruhunun korunmasının gerekliliğini ve bunun dünyadaki tüm Müslümanlar için örnek bir mücadele ve dayanışma olduğunu dile getirdi. 

Hûma Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Özlem Bağcı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir’ e ve Ak Parti Kadın kolları başkanı Zehra Hatipoğlu’na Hûma Uluslararası Öğrenci Derneği’ni ve Sakarya’daki misafir öğrenci çalışmalarını anlattı.