HAK-İŞ Konfederasyonu Düzce İl Başkanı Sebahattin Tuna ve Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Cumayeri Belediyesinde görüşmeler neticesinde sonuca ulaştıklarını belirtti.

Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna imza töreninde yaptığı konuşmada, belediyenin imkânları dâhilinde çalışanları enflasyonun altında ezdirmemek için gayret göstererek zam verdiklerini ifade etti. Tuna, “Cumayeri Belediyesi olarak enflasyon farkını işçi kardeşlerimize yansıtma gereği duyduk. Ülkemizde yaşanan enflasyona çalışan arkadaşlarımızı ezdirmemek için böyle bir karar aldık. Biz çalışma arkadaşlarımızdan çok memnunuz, belediyemizde ne başardıysak bunu hep birlikte yaptık.  Bu toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımıza, sendikamıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ise belediyenin imkânları nispetinde çalışanlarına en iyi zammı verdiklerini dile getirerek, “İşçilerimiz yaz demeden, kış demeden halkımızın ferahı için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Aldıkları zammı aileleri ile birlikte huzur içinde harcasınlar dedi” şeklinde konuştu.