Elektrik satış faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Sepaş, tanıtım faaliyetlerini de aralıksız sürdürüyor. Sepaş, müşterilerle bir araya gelmek ve tanışmak için geçtiğimiz hafta sonu Serdivan AVM’de tüketicileriyle buluştu.

Serbest tüketicilere özel indirimli tarifeler oluşturan Sepaş, bu tarifeleri öncelikle AVM’lerde tanıtmaya başladı. 29 Haziran Cumartesi günü başlayan ve iki gün süren etkinlik boyunca Sepaş stantlarında, serbest tüketici limiti ve hesaplı tarife hakkında bilgiler verildi. Stantlara gelenler Sepaş hakkında bilgilendirilirken, indirimli tarifeyi seçmek isteyen müşterilerle de sözleşme imzalandı.  

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce gibi Türkiye’nin önemli sanayi bölgelerini barındıran illerde yıllık elektrik tüketimi 5000 kWh’in üzerinde olan ve ayda ortalama 150 TL elektrik faturası ödeyen mesken ya da ticarethane abonelerine indirimli elektrik satışı yapan Sepaş, ulusal ve uluslararası işbirliklerinin desteğiyle tüm Türkiye’de de faaliyetlerini güçlendiriyor.  Her geçen gün daha çok tüketiciye ulaşan şirket, bölgesi dışındaki illerde de elektrik satışı yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sepaş’ın hesaplı tarifesine henüz geçmemiş elektrik tüketicilerinin, Ağustos  ayından itibaren bu indirimden yararlanabilmeleri için 2 Temmuz’a kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. 2 Ağustos’a kadar başvuran serbest tüketiciler ise hesaplı tarifeden Eylül ayından itibaren yararlanabilecek.

Yıllık 5000 kWh’ın üzerinde elektrik tüketen kullanıcılar Sepaş’ın sunduğu avantajlı fiyatlardan yararlanma şansına sahipler. Sepaş müşterileri, www.sepas.com.tr web sitesindeki Serbest Tüketici Sorgulama sekmesinden bir önceki yıla ait toplam elektrik enerjisi tüketim miktarını görebilirler. Avantajlı fiyatlardan yararlanmak için Sepaş Müşteri Hizmetleri Merkezini arayabilir, ziyaret edebilir, ayrıca her türlü detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri Merkezine 444 5 186 no’lu hattan ulaşabilirler.