Hendek İlçesinde yapılan rekreasyon çalışması sonucu şehir içinden geçen Uludere’ye balık bırakılarak vatandaşların balık tutma keyfini yaşaması sağlanacak.

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İç Sular Araştırma Birimi’nden Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Güven, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti.

Uludere Rekreasyon çalışmasının çevre düzenlemesi yapılırken, dereye balık bırakılması için de çalışmalar başladı. İnsanların hafta sonları balık tutma keyfini doyasıya yaşayacakları Uludere’de incelemeler yapılıyor. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İç Sular Araştırma Birimi’nden Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Güven ile birlikte Uludere’de incelemede bulundu. Çeşitli balık türlerinin bırakılacağı Uludere’de çalışmalar başlatıldı.

Başkan İnci, Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Güven’e, Uludere Rekreasyon çalışmasını gezdirdikten sonra, Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi, çocuk eğlence dünyası, kapalı yüzme havuzu, bowling salonu ve 3D Sinema Salonu’nu gezdirdi. Gezide AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal da eşlik etti. Daha sonra Hendek Şehitliği, Bayraktepe, Osman Bey Anıtı, rölyefler ve Hendek Kültürevi’ni gezdiren Başkan İnci misafirini Hendek hakkında bilgilendirdi.

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İç Sular Araştırma Birimi’nden Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Güven, Uludere Rekreasyon Projesini çok beğendiğini belirterek, Başkan İnci’yi tebrik etti.