Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesi için 26 Ocak Perşembe günü yapım ihalesine çıkılıyor. Başkan Toçoğlu kısa süre önce Hendek’te yeni bir yaşam merkezi inşa edileceğini açıklamış, yeni proje kamuoyuyla paylaşılmıştı.
 
Hayırlı olsun
İhale öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Hendekli hemşerilerimize yeni bir yaşam merkezinin müjdesini kısa bir süre önce vermiştik. Kurmaylarımızla birlikte bölgede incelemelerde bulunduktan sonra proje çalışmalarımızı başlattık. Bilindiği üzere kısa süre öncede projemizi kamuoyuyla paylaşmıştık. Şimdi ise 26 Ocak Perşembe günü projede yapım ihalesine çıkıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.


 
Dört dörtlük proje
Başkan Toçoğlu, tesisin zengin sosyal donatı alanlarına sahip olacağını yineledi. Toçoğlu, “Günün şartlarına uygun son derece modern bir tesisi Hendek’e kazandıracağız. Oturma alanları, nikah salonu, yürüyüş yolları, kafeterya ve sosyal alanlar, otopark, çocuk oyun alanı, süs havuzu, aydınlatma ve diğer tüm ayrıntılarıyla birlikte dört dörtlük bir tesis inşa edeceğiz. Projemizi açıkladığımızda da vatandaşlarımızdan müspet yorumlar almıştık. İnşallah tamamlandığında da yeni yaşam merkezimiz büyük beğeni toplayacak” ifadelerini kullandı. Yapılan açıklamada ise, yapım ihalesinin Büyükşehir ek binasında saat 11.00’da gerçekleştirileceği belirtildi.